Новини

Індекс продукції харчової промисловості за червень 2015 року.

Підприємства харчової і переробної промисловості області у червні поточного року збільшили обсяги виробництва у порівнянні з попереднім місяцем. Індекс продукції харчової промисловості за червень 2015 року до травня склав 101,9 %.
Згідно статистичних даних, за 6 місяців 2015 року виробництво м’яса свиней (свіжого чи охолодженого) у порівнянні з відповідним періодом минулого року збільшено удвічі, м’яса великої рогатої худоби (свіжого чи охолодженого) - на 5,0 %, м’яса ВРХ замороженого - на 36,6 %, виробів ковбасних - на 51,1 %, продуктів молоковмісних – на 3,6 %, круп – на 29,2 %, пива солодового - на 0,7 %.
Разом з тим за вказаний період зменшено виробництво хліба та хлібобулочних виробів на 16,8 %, сирів жирних - на 10,5 %, масла вершкового – на 8,7 %, борошна – на 5,8 %, молока обробленого рідкого - на 1,9 %.

   Верховна рада України  Президент України  Кабінет Міністрів України  Верховний Суд України  Міністерство аграрної політики та продовольства України
   Житомирська обласна рада  Житомирська облдержадміністрація  Генеральна прокуратура України  Інститут охорони ґрунтів України  Агенство земельних ресурсів України