Новини

Наприкінці грудня минулого року в області завершився сезон цукроваріння. Цукрові буряки урожаю 2017 року переробляли 2 підприємства ПАТ «Червонський цукровик» (смт Червоне Андрушівського району) і ТОВ Сігнет-центр» (с.Андрушки Попільнянського району).
За оперативною інформацією, на заводи області у 2017 році надійшло на переробку 480 тис. тонн цукрових буряків, що на 2,5 тис. тонн більше попереднього року. Із вказаних обсягів цукросировини вироблено 68,1 тис. тонн цукру, що повністю забезпечує потребу області у даному продукті.

   Верховна рада України  Президент України  Кабінет Міністрів України  Верховний Суд України  Міністерство аграрної політики та продовольства України
   Житомирська обласна рада  Житомирська облдержадміністрація  Генеральна прокуратура України  Інститут охорони ґрунтів України  Агенство земельних ресурсів України